Cupspel och frispel

Tjena tjena

Fantastisk dag. Fotbollscup i Kovland för Hanna tillsammans med F00-01. Det gick väl sådär. Inget slutspel men vad kan man begära när det var första matcherna för alla tjejer födda 2001. Spelglädjen var total och positionsspelet obefintligt. Om någon funderade var bollen fanns var det bara leta efter klungan av spelare. Helt underbart!!
Hannas supportergäng var lite decimerat den här gången. Mormor och morfar kunde inte vara med och inte farmor heller men farfar och Eva fanns på plats. Som tur var fanns även lillebror Anton där och han tjoade och hade sig. Tyvärr för Hanna var han mest  intresserad av Amandas hund, Jessi, som han matade frenetiskt med hundgodis. Han gick även en promenad med henne tillsammans med Jessis husse, Robert, och Bubbas var stolt som en tupp.

Eftermiddagen kan beskrivas med ett ord: KAOS!!!!!!! Jag tänker inte gå in på detaljer. Men alla som har egna barn kan säkert räkna ut en del själva.

Som tur är var mamman hyfsat lugn och räddade ett av barnen från skogen. Jag säger inte mer.

När vi nu ser dem i soffan kan man inte tro att det är samma barn som drev pappan till vansinne bara för några timmar sedan. Man kan bara älska de förb***ade ögontjänarna.

Nu ska mamman ta en varmt bad och pappan en välförtjänt virre innan vi lägger huliganerna.

Mamman hotar pappan med lite mys efter det att barnen ligger.....usch då  ;-)

//Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0