Skridskodisco

Igår kväll var det skridskodisco för "tonåringen" Hanna. Full fart och massor med barn. Efteråt sov hon över hos Amanda. Tre stycken "ligister" tillbringade natten hos Malin. Amanda, Hanna och Thea. Tre jättehärliga barn.

Själv insåg jag efter en halvtimme på "löta" att jag var ensam man med ett antal mammor. Nu är det så att en mamma, oavsett ålder, anser att de är de vuxna och mannen, oavsett ålder, är ett barn. Så jag stod där och och försökte göra mig osynlig. Tyvärr gick det inte alltför bra utan jag blev kommenderad att hämta hamburgare och läsk och bära in tomma kaffemuggar till serveringen. När jag till en början knorrade så fick jag ett ordentligt slag i magen av Malin. Tydligen hade hon fått lov av Camilla att slå mig. Fått lov av Camilla!?!?!? Vad märkligt.....borde de inte ha frågat mig först?

Imorgon är det toppmöte i Premier League. Liverpool tar emot Chelsea på Anfield och nu är det om möjligt en större måste match än tidigare. För många oavgjorda matcher den senaste tiden har gjort att Liverpool har tappat serieledningen till det lag från Manchester som vi inte tycker om. Bjuder på ett osannolikt klipp från Anfield där drygt 40 000 Liverpudlians sjunger ut mot gästerna från London.
30 sekunder in i klippet börjar det. Notera även den vithårige äldre mannen som syns efter ca 55 sekunder sjungandes för full hals i nedre delen av bilden. Underbart!!

Fuuuuuuuck off Chelsea FC....

http://se.youtube.com/watch?v=WRzjc2N-rIU&feature=related

//Micke

Några bilder

Måste bara lägga in några bilder som Lotta (blomsterfröknarna) inspirerat mig till att ta...

     
Helt utslagna och halvtorkade tullpaner är som ett helt konstverk, tycker jag

  
En liten söt rosa Gerbia

  
Rosa Sainta Paula i köksfönstret

  
Ett av arrangemangen som jag gjorde hos Blomsterfröknarna, köpte hem denna.


En av mina favorit änglar står på matrumsbordet


//Camilla

Äntligen Onsdag!

Ja, äntligen har den första dagen på Ryggis varit! Vad jag har saknat mina nya "ryggkompisar"! Och det vart många kramar när vi träffade imorse det kan jag lova.
Morgonen började iallafall med att jag trodde att jag både tagit fel på dag och vart vi skulle träffas...men det var bara så att Camilla var 2 timmar tidig. Hi hi hi 
Men jag fick en härlig start med att ligga på värme (en dyna som är fylld med lera som värms upp, jätte varmt och skönt)
sedan hade jag också ett otroligt bra samtal med en av våra handledare, Annika. Hon har en sån positiv energi så henne skulle man ha i garderoben för att ta fram när man behövde en kick. Helt fantastiskt tjej!
Men sedan kom alla, och det är så konstigt att det är precis som vi har kännt varandra hur länge sedan som helst. Alla i gruppen bidrar med något och det finns inte en chans att man mår dåligt när man är i deras sällskap :-)
Nu gäller det bara att försöka att få ut så mycket som möjligt dom här sista dagarna så man står sig till nästa träff som är om 6 månader.
Det svåraste det är att bryta sitt vardagsmönster, det har inte gått så bra hittills men det är bara att inte ge sig och fortsätta att sträva framåt.
Men eftersom min man skriver att jag har det så otroligt bra och blir bortskämd här hemma så är det väl bara att ta honom på orden och bara focusera på mig själv i fortsättningen. Tack Micke för att du är en sån underbar man som tänker ta ännu mer ansvar här hemma. TACK!!

//Camilla



//Camilla

Barnen och jag

Efter en lång dag (tisdag) hemma med Bubbas fick jag ett perfekt avlslut av dagen med barnen. Ett busigt och mysigt bad :-)



//Camilla

Lillpojken och Springsteen biljetter

Äntligen verkar det som om att Antons feber har släppt. Idag äter han t.o.m. Tyvärr sitter hostan fortfarande i men med lite tur försvinner den också om några dagar.
Idag var det min tur att vara hemma med honom eftersom Camilla var tillbaka på Ryggis för de sista dagarna. Typiskt nog har jag apmycket att göra på jobbet men Camillas mamma kunde vara barnvakt i morgon torsdag och farfar och Eva tar fredagen. Camilla och jag är verkligen bortskämda när det gäller barnpassning.
På alla dessa år sedan Hanna föddes tror jag att jag kan räkna på ena handens fingrar de gånger vi inte kunnat ordna med barnvakt.
För övrigt anser jag att Camilla är rejält bortskämd större delen av tiden, fast det törs jag knappt säga för då blir det lite kallt hemma....:-)

Precis som Camilla skrev i ett tidigare inlägg blev det lite problem när jag skulle köpa biljetterna till Springsteen. För tillfället har Eventim, som företaget heter, reserverat pengar på mitt konto för köp av 8 biljetter!! Jag har bara köpt 4 så det ska bli intressant att se hur de ska lösa det här. Tre gånger har jag pratat med dem sedan i måndags och varje gång är de så tillmötesgående men än så länge har ingenting hänt.
Senast idag pratade jag med en trevlig tjej som ordnade så jag hamnade som ett "akutärende" och hon mer eller mindre lovade att jag skulle få fyra biljetter till!!. Vi får väl se....
Mest märkligt är att jag inte finns i deras databank fast jag har en inloggning på deras sida samt ett kundnummer.
Jaja, med lite flax sitter jag om några dagar med fyra biljetter till den 4/6 utöver de fyra som vi redan har plockat ut till den 5/6.
Och nej, de är redan bortlovade, så ni behöver inte ställa er på kö. Jag lovar att jag lägger ut en "blänkare" om det blir någon över.

http://se.youtube.com/watch?v=_q3LvjD-eZ8

Jag är inte säker men jag tror att det är första gången han spelar den här sången live. Klippet är från "No Nukes" galan 1979.

http://se.youtube.com/watch?v=tDv_navHzEE

Ca 3 minuter in i klippet och framåt. Eufori! Party! Ren och skär glädje...bättre än all världens "lyckopiller".

//Micke

Ny länk

Som ni kanske ser har jag lagt till en ny länk till våra vänner Malin, Amanda och Robert. Men för att komma in där behöver man ett lösen, så det är bara att kontakta oss så får ni det.
Kan vara kul att kolla in den sidan eftersom vi umgås så mycket och Hanna och Amanda är bästa vänner.
Amanda brukar lägga in egna inlägg som är helt underbara!!


http://flickornaruthstrom.blogg.se/

//Camilla


Bubbas

Lilla Bubbas feber fortsätter, men han iallafall fått i sig lite granna och då blir mamman glad. Just så tittar vi på Nicke Nyfiken. Han har även ringt sin pappa ett antal gånger är nog väldigt sugen på att han kommer hem. Vilken tur att han måste sluta lite tidigare idag eftersom jag ska till doktorn.
Nu var det glass beställt :-) bäst att mamman gör som han säger....

//Camilla

Kvällen mot sitt slut

Bubbas feber fortsätter att ligga på 40 grader. Det är inte lätt att vara liten
Medan Micke var med Hanna på innebandy somnade både jag och Bubbas i soffan, han låg på mig och jag kan säga att den stickade koftan som jag hade på mig var helt blöt när vi vaknade. Inte det bästa stället för lilleman att sova på när han redan var så varm men han behövde väl vara nära sin mamma.
Hanna kom hem som en solstråle från innebandyn, hon hade fått stå i mål! Kan säga att det är en helt annan unge än när hon hade varit på ridningen. Skönt att hon slutade och hittade något som hon verkligen tycker om.
Match på söndag, så det blir spännande. Vi återkommer om den stora händelsen :-)

Något annat som är otroligt roligt är att vi fick biljetter till Bruce Springsteen i juni! Så nu har vi något att se fram emot :-)
Ett litet aber är att dom har reserverat pengar för 4 biljetter på Mickes konto men vi har inte fått någon bekräftelse, så vi får se vad som händer med dom 4. Får vi dom också blir 4 till väldigt glada, så det är bara att hoppas...(kom fram online också så det är dom som vi inte vet om vi har, dom andra har vi i säkert förvar)

Imorgon ska jag till Ryggis och träffa ortopeden, inte ett roligt besök men nödvändigt. Så jag kommer nog att ligga lite på aga inatt.

Natti natti
Camilla


Febrig pojke

Nu har febern stigit till 40,5. Inte bra men vi har nyss tagit alvedon så hoppas att den hjälper.
Vi har också tagit en glass för det måste man äta när man är sjuk :-)

   

Men han är en sån snäll och tapper pojke, sitter i fotöljen och tittar tv och sover imellan åt. Visserligen blir det inte så mycket gjort för mig idag (går fortfarande i nattlinne ;-) ) men det finns ju kvar till en annan dag....

//Camilla

Helgen

Nu sitter jag här med min lilla prins som har 40 graders feber, stackars liten. Nu förstår jag varför han har sovit så mycket i helgen. Resten av familjen har inte heller varit dom aktivaste, mellan våra "aktiviteter" så har vi slöat på högsta nivå. Men här kommer iallafall helgens händelser...
Som jag vet så väntas det med spänning av fredagens Guitar Hero, oj oj oj va roligt vi hade!
Först fick vi en utsökt middag, plankstek!  och den amerikanska cheesecaken var precis i min smak, mums mums
       
Eftermiddagen begav vi oss ner till klubben The Rock Basement och där rockades det rejält fett. Killarna gick verkligen in för att leva ut sina drömmar att vara en rockstjärna och då menar jag med både utseende och alkoholintaget. Så istället för en massa text blir kvällens händelser i bild.
        
Vi hade även dom coolaste "tonåringarna" med oss som ni ser, ja, dom i mitten om ni inte såg det...

publiken var mycket nöjda över alla framträdanden :-)
Men vi hade en stor mästare för hela kvällen. Malin The Rocker!

Nu kommer det lite kort som är helt galna och det kanske beror på att dom är tagna senare under kvällen
           
Om det inte är någon som känner igen killen i mitten så är det Robert som helt plötsligt vart långhårig ;-)
Ursnygg eller? *asg*


Malin säger att hon alltid blundar på alla kort och vi måste nästan hålla med henne, skratt
     
Kvällen vart lång och till slut orkade inte våra sötisar
     
Finns mer bilder från kvällen så vid önksemål kan det ordnas :-)

Lördagen

Dagen började med att Hanna följde med mormor och morfar på bio, dom såg Madagaskar 2. Och det var naturligtvis en riktig hit. Vi övriga gick i särken ända tills det var dags att göra oss iordning för att fara till Hasse (pappa/farfar/svärfar) som har fyllt 65 år.
Hade en jätte trevlig kväll och det var extra roligt att Toni och Eva var där. (Eva=Hasses lillasyster). Eva´s dotter Maria med man Anders var också där och det var också jätte kul att träffa dom för det är inte så ofta vi träffas
     

Söndagen

Fortsatte med att slöa på fm och sedan for vi till min mormor som också hade fyllt 87 år.

Min älskade mormor!
Efter kalasandet följde jag och barnen med mamma och pappa och åt på Max, mycket gott.
Micke var hos Pelle för att hålla på Liverpool och vill ni veta mer om det får ni höra det av Micke. Är som sagt inte så insatt i det där...
Ja så var våran helg. En som sagt slö men otroligt trevlig helg!

//Camilla


Sista dagen

Ja, då var det sista dagen hos Jeanette och Lotta, suck... men det vart en super bra dag. Hade väldigt svårt att slita mig så jag vart där mycket längre än vad jag igentligen orkade men jag ville som inte gå därifrån.
Idag har jag gjort min svärfars blomarrangemang som mamma och pappa ska ge honom (han fyllde 65 år i måndags, vi ska dit på middag imorgon) det vart mycket bra, tillslut iallfall. Sedan avslutade jag dagen med att göra lite tullpanbuketter, börjar verkligen få kläm på det nu. Hoppade även in och tog några kunder och det var roligt att visa att jag inte är rädd för att hjälpa till.
Jeanette och Lotta överaskade mig med en enorm bukett!! Jag vart och är alldelens tagen, så jätte gulligt gjort. Tusen tusen tack. Måste säga att jag vart väldigt rörd. Och sedan sa J det bästa jag har hört på länge, att jag var välkommen när som helst om jag fick lust att hjälpa till...och det tänker jag verkligen ta henne på orden :-) 

         
Jeanette och Lotta
och Hasses blommor

       
Visst är min bukett helt fantastiskt vacker!

Vill till sista bara säga Tusen tack för att jag har fått haft två helt underbart roliga och lärorika veckor hos er!

//Camilla

Fredag

Sitter här och vill inte att det här ska vara min sista dag hos Blomsterfröknarna. Det är absolut det bästa stället och det roligaste jag har gjort. Men jag hoppas att någon gång i framtiden få jobba med blommor eller något som är kreativt.
Har även varit duktig att göra det som jag har dragit på, så nu har jag mailat Länsförsäkringar ang. milersättning, Dr. Mörner om receptet som var helt fel(hoppas jag iallfall) och pratat med Försäkringskassan om hur jag ska gå tillväga här framöver och om jag får utbetalt den här månaden, och det får jag. Skönt... så nu känner jag mig ganska nöjd över mig själv.
Ikväll blir det en rolig kväll, Guitar Hero hos Malin och Robert. Och vi ska även få middag, jätte lyxigt :-)
Mer om kvällen och naturligtvis bilder kommer senare.
Nej, nu är det dags att göra sig iordning och gå...

//Camilla

Bilder

Eftersom jag tycker att det är så roligt att se bilder från andras bloggar, tänkte jag lägga upp några av mina favoritbilder. Jag hoppas att ni gillar dom ni med.

                                       


                       

Bild 1 Barnen utanför huset i Ångermanland
Bild 2 Hanna i höstas
Bild 3 Nyvaken kille på väg till dagis
Bild 4 Mitt allt och jag
Bild 5 Lefkas, Grekland
Bild 6 Hanna prinsessan 4 år
Bild 7 Bubbas rund och skallig
Bild 8 Helt slut av sommarvärmen
Bild 9 Familjebild, tagit när min pappa fyllde 60 år
//Camilla

Middagsbesök

     

Vi latade oss idag och köpte hamburgare till middag. Det hör inte till vanligheterna nuförtiden, men det är inte alltid man orkar man inte med att vara vuxen, så ibland genar man. Vi fick även sällskap till middagen av Amandas mamma, fantastiska Malin med superkrafterna, och det är alltid trevligt. Anton spexade och tyckte det var jättegott.
Tonåringarna, Hanna och Amanda, fick äta på Hannas rum och se på TV. Märkligt nog blev det inget gnäll om ätningen när de fick sitta där.

Camilla passade på att berätta för Malin att jag är känslomässigt störd. Hon t.o.m spelade upp en charad som tydligen visar hur jag uppför mig när det blir lite känslor inblandat i filmer och annat på TV. Man kan undra vad hon ser i mig. Ska vara att jag är en fena på snöskottning då. Själv är jag av den uppfattningen att jag hellre "gosar" med min fru på riktigt än att se några skådespelare göra det på film. Jag är inte riktigt säker på att vi är överens om det. Jag kan väl hålla med om att hon har lite rätt men hon har en tendens att överdriva mina sämre sidor. Och nej, Seven Pounds med Will Smith är ingen bra film alls. hi hi hi maken vet inte att jag är inne och "ger igen" :-) Det var en klockren tolkning och det kan t ex svärmor vittna om. Och filmer var helt fantastiskt bra! Se den!!!
Men visst är det alltid mysigt att mysa med mannen...

Nåja, nu ska jag se på Timrå - Brynäs och ta det lugnt.

//Micke

Rolig dag

Jag börjar med att berätta att jag hade en super bra dag igår, så många roliga saker hände. Som ni såg så fick jag "mina" lampor uppsatta :-) det vart precis som jag hade tänkt mig. Det värsta är nog att Micke får hålla i sig för nu vill jag till hans förtret ändra ännu mer! Hi hi hi
Dagen hos Jeanette och Lotta var lika rolig som vanligt, måste tänka vad fick jag göra...jo, tulpanbuketter plus att jag tittade på när Jeanette gjorde begravningsarrangemang. Hon är såååå duktig! Och det är även Lotta så går man dit så vet man att man får proffsig hjälp.
Sedan tog jag mig i kragen och for och var med på gospelträningen, det var också så himla roligt att komma tillbaka. Det som förvånade mig lite var att jag kunde texterna fast det var så länge sedan (dom vi tränade på igår hade vi sjungit förut)
Dom ska vara i Svartvikskyrka på söndag, så är det någon som vill höra en jätte bra kör med härlig musik så tycker jag att ni ska gå dit till klockan 18.00.
Oj, jag höll på att glömma att berätta det som faktiskt var roligast igår...jag var till Nina (min vän frissan) och vart ursnygg i håret. Kanske inte allt är mitt eget, fniss, men jätte snyggt vart det iallfall. Tusen tack Nina!!
Nu väntar en stor kopp kaffe på mig så dagens bravader får vänta en stund.

                 

//Camilla


Nu är det officiellt!

Ny konsert för de tondöva på fredag! Det stämmer. Återigen ska vi samlas för att knäcka Guitar Hero tillsammans. Den här gången blir det på Siriusvägen. Media är underrättade så bli inte förvånade om det kommer en "rockumentär" på tv eller ett stort reportage i någon av våra stora kvällstidningar.
Bilder kommer att komma på bloggen så fort det bara går.

www.springsteenradio.com

Fantastisk sida. Webbradio när det är som allra bäst. Lyssna och njut.

Jag skottade igår. Blötsnö. Vad är det för fel på torr och fin snö? Det känns ju sådär när man tar ett spadtag och det rinner vatten från undersidan av snön man just lyft upp. Tungt av bara h-vete är det också. Kvällar som igår längtar jag efter en snöslunga. Det är tur att man är vältränad och muskelös som en ung Arnold.

....eller hur

//Micke


Nya lampor

Till min frus enorma glädje finns nu de nya lamporna på plats. Tyvärr kunde vi inte göra klart med lamporna över matbordet eftersom vi saknade en täckbricka eller två och sladden behöver räta ut sig innan det blir alldeles klart. Fint blev det iallafall.

//Micke

     

  

Skjorta

Inte vet jag vad jag har gjort för att förtjäna en skjorta sådär helt apropå. Tydligen gör jag något rätt eftersom min fru överraskade mig med en sådan igår när jag kom hem efter jobbet. Snygg var den också. Svart med lite mönster så nu blir jag en riktig rocker när jag spelar Guitar Hero. För övrigt ryktas det om en ny konsert på fredag fast då ska scenen finnas på Siriusvägen enligt obekräftade uppgifter.

Jag måste tillägga att jag kände mig lite skamsen när jag kom hem och insåg att min fru hade en present till mig. Anledningen till varför jag kände mig så berodde på att jag blev lite arg på min fru under vägen hem från jobbet. Ja jag vet att mitt humör kan svänga rätt ordentligt och snabbt, men jag försöker att tänka på det men det är inte alltid det går så ibland blir det fel.

Så den här bilden är till dig min älskade fru....

//Micke



Matchrapport

Nej jag tänker inte skriva någonting om matchen igår......bara så ni vet!

//Micke

Snöhelvete

Bjuder på en bild från sommaren i Ångermanland. Bara som en påminnelse om att det finns bättre tider som väntar nu när snön vräker ner. Utsikten från verandan är fenomenal.

//Micke


Tisdag

Var verkligen inte på humör när jag gick från doktorn (fast det var ett bra besök) det är väldigt jobbigt att hela tiden måste upprepa hur besvärligt och ont man har. Inte riktigt jag...
Men bara efter en kort stund hos Blomsterfröknarna var mitt humör på topp :-) !! Idag jobbade jag med Lotta, vilken urgullig och supersnäll tjej det är. Så det är inte konstigt att man blir på bra humör när man kommer dit plus att få vara omgiven med det bästa man vet är inte heller fel, blommor alltså.
Idag har jag gjort 20 handrosor (till begravningar) och några arrangemang. Dom med sainta paula vart super söta, bara gå in och köp er en vet já, fniss...
Det är så tillfredställande!









Ni måste hålla med om att man blir glad :-) !!

//Camilla
 

Sommaren är räddad



Hallå hallå

Sommaren är räddad! Musiksommaren åtminstone. Bruce Springsteen spelar på Stockholms stadion 4-5 juni och gissa om vi vill vara där. Biljetterna släpps på måndag 26/1 så håll tummarna för att vi lyckas med konstycket att komma fram på bokningen så vi får tag i biljetter.

"Tramps like us baby we were born to run....."

//Micke

Svårt att sova

Känner inte alls för att sova i natt...imorgon är det dags för ytterliggare en doktor att dra sin historia för, jätte jobbigt. Suck och stön. Inte har jag heller ordnat så att han har min journal så det är ytterliggare en sak som jag har ångest över. Hoppas bara att det går bra och att han har något nytt och bra att säga. Det finns nog inte en dag och speciellt en dag som denna som jag ångrar att jag satte mig upp på hästryggen den dagen. Men det är väl som dom säger; man kan bara se framåt och se vad som händer...

"Vi kan inte utföra storverk här på jorden. Vi kan bara göra små saker med stor kärlek"

 Moder Theresa



Äntligen kväll...

Sitter här och tittar på Rory för femte gången idag...jätte roligt! Men våran lillkillen bara älskar sin Rory.

Som dom flesta vet så är jag hos Blomsterfröknarna och det är helt fantastikst roligt och tillfredställande.
Att få skapa istället och inte bara sitta framför en dator. Det finns så mycket fina och vackra blommor!
Det bästa är att Jeanette och Lotta får mig att känna mig hemma och delaktig fast jag bara ska vara där i 2 
veckor.Idag har jag hjälpt till med att ta hand om blomleveransen, då snittar man om alla blommor och ställer
fram dom för försäljning. Har även hjälp till med att göra arrangemang och tulpanbuketter, att göra en bukett är 
svårare än vad man kan tro men börjar få grepp om det nu. Det är bra och till fördel att jag håller på så
mycket hemma med blommor och inredning. Och på tal om inredning så var vi i eftermiddag och köpte ny lampor
till vardagsrummet (bilder kommer när dom är uppsatta) dels ovanför matrumsbordet och till burspråket. Det kommer
att bli super snyggt! 

Nu ska mannen ha datorn för det är natti för Bubbas...

//Camilla

Så bra så bra så bra

Det här är ett klipp från Ullevi i somras. Både Camilla och jag var på plats. Det är så bra så jag nästan kissar på mig...

http://www.youtube.com/watch?v=HD1TALYsHjs


Ni som tyvärr inte förstår hur bra det här är lever ett lite känslomässigt fattigare liv

//Micke

Jag och min bästa kompis

Hej

Det här är jag och min bästa kompis Amanda. På bilden sitter vi på Amandas mamma och pappas skoter. Vi hade jätteroligt.

Hoppas vi ses snart Amanda.

Kram från Hanna.




Semesterdag

Hallå

Jag ville bara tala om att jag tog en semesterdag och stannade hemma med kidsen idag. Härligt! Det borde man faktiskt göra lite oftare. Tyvärr så har man inte semesterdagar så det räcker för att göra det så ofta man vill.

Derby i Liverpool ikväll. Kan man hoppas på 2-0 till Liverpool? En vinst är ett måste om laget ska ha chansen att vinna Premier League i år.
Det kanske kommer en matchrapport i morgon. Det beror på om min fru godkänner det.

Vad tror ni.....??

//Micke

Bilder från restaurangen

Lägger upp lite bilder från middagen. Ber om ursäkt för den urusla bildkvaliteten men om den är skarpare blir flickorna Ruthström så avundsjuka.....

   




Pappan är tydligen inte tillräckligt fin för att få vara med på bild.....

Anton sjöman

Igår var det Antons namnsdag och det firades som det bör med pompa och ståt. Nåja, kanske inte så överdrivit mycket, men farfar och Eva och mormor och morfar hälsade på och stannade på en fika med storpojken. Massor med Rorri saker blev det. Både bilar och filmer. På dagen for vi ut på Barnens Hus och "shoppade" till Anton. Stora ögon och WOW såg och hörde vi hela tiden. Ett paradis för barn verkar det som. Vi hittade även ett bra paketpris på nya skidor och pjäxor för tonåringen våran (Hanna) på Intersport, så nu är fattiga igen. Men vad gör väl det när vi har varann....hahahahahaha.

Hannas feber har äntligen lagt sig. Hon är mycket piggare idag och om allt går som det ska blir det skola i morgon. Om det är populärt? Vad tror ni? Ni har väl varit barn själva....
Nu är det "bara" täppt i näsan och lite gurgel i halsen kvar. Tyvärr blir det ingen innebandyträning för henne och det är väl typiskt nu när hon precis har börjat spela. Å andra sidan är det viktigare att hon blir frisk så det inte händer något otäckt när hon tränar.

Oturligt nog blev vi bjudna på restaurang ikväll av Camillas mamma och pappa...;-) Saigon Palace och deras buffé blir perfekt som avslutning på helgen.

Blir ni avundsjuka? Småaktigt......

//Micke

Stackars lilla söta fröken maräng

Vår söta lilla dotter är sjuk. Hög feber och ont i halsen har hon fått. Stackare. Det började redan igår kväll när vi var på middag hos Camillas mamma och pappa. Som tur är finns mamman hemma och sköter om henne.

Kallt som näcken är det idag också. På min arbetsplats har vi en produktionshall som är som en hangar i storlek. När man går ut i den idag så bildas det en liten dimma när man andas ut. Inomhus alltså. Jag tycker uppriktigt synd om de stackare på mitt jobb som idag måste jobba under de omständigheterna. Som tur är behöver inte jag göra det längre, eftersom jag nuförtiden sitter på ett kontor och fördriver tiden.

På måndag fyller min pappa 65 år. Vad köper man till honom? Han har ju det mesta. Någon som har en idé? Jag tror att jag själv har hittat något, men jag uppskattar alla förslag eftersom min idé kanske inte går i lås.

Mitt intresse för Liverpool FC har kanske inte undgått någon och jag tänkte bjuda på en liten kärleksförklaring av en okänd person till Steven Gerrard. Det här hände under en Håkan Hellström konsert.

Håkan Hellström: "Nästa låt handlar om när man har hittat en person som man älskar så mycket och känner att den här personen vill jag spendera resten av mitt liv med..."
Kille ~20 i publiken: "Steven Geraaaaaard!!!"

Så kan det gå...

//Micke

Vatten

......och nej, det är inte vad det ser ut som i flaskan i bakgrunden på en del av bilderna ;-)

Jaja

Bilderna är fixade så att det går att få dem större...tjat tjat tjat

Rock'n roll ain't noise pollution

Mera bilder från den famösa "Lööf Aid" galan
Titta och njut....

     


  

På begäran

Eftersom det önskas lite bilder från lördagens legendariska konsert på Gökvägen 4 kan jag inte låta bli att hörsamma den.
Alla ni med rockstjärnedrömmar kan ge upp dem nu.....

This is the real deal!

Rock on!!

//Micke

P.s Notera den helt underbart vackra tröjan som Anton har. Han har valt den helt själv och pappan har inte påverkat honom överhuvudtaget.






Kväll

För första kvällen på länge sitter min fru och jag och tittar på tv. Kidsen ligger och sover och vi tittar på ett rubbat program från Storbritannien om barn på sex år som tävlar i thaiboxning. Totalt rubbat. Ibland undrar man om det verkligen är en rättighet för varje människa att få bli en förälder. Jag menar, alla får inte hundar t.ex....De här uppmuntrar sina barn till att slåss och t.o.m analyserar föregående match samt vill att de äter upp sig inför nästa match så att de ska vara tyngre än motståndaren. Sex år!!! Herregud!! Jag ska aldrig mer ha synpunkter på hur min fru uppför sig när Hanna spelar match...

//Micke

Bilder från träningen






Innebandyträning

Japp, Hanna tyckte det var urkul med innebandy, så det lutar åt en fortsättning. Vi lägger in några bilder från den historiska timmen.

//Micke

Benvärmare och pannband

Jaja, visst kan det stämma att jag klär bra i benvärmare och pannband, men det som verkligen är något att prata om är mina fantastiska rockposer. Förmodligen skulle jag nog platsa i vilket pudelrockband från åttiotalet som helst. Om det är en bra sak eller inte får ni bestämma...

Ikväll är det premiär för Hanna med innebandy. Samling i Njurunda sporthall 17:45. Hoppas hon kommer att tycka om det så hon hittar något annat att göra nu när ridningen inte är roligt längre. Hon blev räddare än vi förstod när mamman ramlade av sin häst.
Eftersom inte jag tycker om hästar gör det inte mig något men huvudsaken är att Hanna har roligt. Träningsrapport kommer senare.

Nu ska vi se om Anton lyckas riva hela sporthallen eller inte...

//Micke

En ny start

En ny vecka och en ny start. Inte enbart med att jag ska pröva med att hjälpa till med att försöka skriva några rader här :-)  så M får lite avlastning. Utan också, för min del att få vara hos blomsterfröknarna och testa på en massa roliga saker.
Så idag har jag gjort tulpanbuketter och några arrangemang. Hur kul som helst!

Vi har haft en lugn och trevlig helg. Lördagen var det först stjärnor på is, våra prinsessor (Hanna och hennes bästa kompis Amanda) hade ordnat en tävling för några kompisar och vi föräldrar (jag, Micke, Amandas mamma Malin och pappa Robert) var domare. Roligt att tjejerna är så uppfinningsrika.
Kvällen blev det middag med fam Ruthströms, alltså dom som jag nämde här ovan, jätte jätte trevligt! Det var guitar hero för hela slanten. Att min kära man klär så bra i  pannband och benvärmare hade jag ingen aning om :-) så nu får jag nog hålla kollen så han inte tar dom från mig. hi hi hi
Söndagen var vi som slöisar hela bunten...mormor och morfar kom på kvällen med presenter till barnen. Dom hade varit i Sthlm på My fair Lady. Hanna fick en midjekort skinnjacka och hon vart mycket nöjd. Men absolut gladast blev nog lill bubbas som fick någon typ av racerbana. Han bara skrek av glädje! Och imorse ville han inte alls gå till dagis utan bara stanna hemma och leka med den. Ja som sagt det blev verkligen en hit.


Vänta inte på den stora lyckan
så att du missar den lilla!


Up and running

Hallå och hej

Bloggen är igång igen!!! Efter att vi har fått lite inspiration av vår kära vän, Malin R, så startar vi upp igen. Häng med på resan och låt dig förundras över hur bra en del har det....;-) Även min fru har bestämt sig för att bidra med några alster. Vi får väl se...

Let the fun begin....

//Micke

RSS 2.0