Anton sjöman

Igår var det Antons namnsdag och det firades som det bör med pompa och ståt. Nåja, kanske inte så överdrivit mycket, men farfar och Eva och mormor och morfar hälsade på och stannade på en fika med storpojken. Massor med Rorri saker blev det. Både bilar och filmer. På dagen for vi ut på Barnens Hus och "shoppade" till Anton. Stora ögon och WOW såg och hörde vi hela tiden. Ett paradis för barn verkar det som. Vi hittade även ett bra paketpris på nya skidor och pjäxor för tonåringen våran (Hanna) på Intersport, så nu är fattiga igen. Men vad gör väl det när vi har varann....hahahahahaha.

Hannas feber har äntligen lagt sig. Hon är mycket piggare idag och om allt går som det ska blir det skola i morgon. Om det är populärt? Vad tror ni? Ni har väl varit barn själva....
Nu är det "bara" täppt i näsan och lite gurgel i halsen kvar. Tyvärr blir det ingen innebandyträning för henne och det är väl typiskt nu när hon precis har börjat spela. Å andra sidan är det viktigare att hon blir frisk så det inte händer något otäckt när hon tränar.

Oturligt nog blev vi bjudna på restaurang ikväll av Camillas mamma och pappa...;-) Saigon Palace och deras buffé blir perfekt som avslutning på helgen.

Blir ni avundsjuka? Småaktigt......

//Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0