Bloggen

Hallå

Vi tänker låta bloggen vila en stund framöver. Tiden räcker inte riktigt till för att underhålla den för tillfället. Det kanske blir en nystart senare men för tillfället kommer vi att låta den ligga.

Tack för sällskapet.

// Familjen Lööf

Vuxen???

Är det ett bevis på att man börjar bli vuxen när man blir otroligt glad för att solen lyser på morgonen när man kliver upp? Jag tror det i alla fall. Som idag. Anton vaknade kl 07:00 och tyckte att det fick vara nog med sömn då. Pappan lyckades med konstsycket att lura in honom i Hannas rum där han såg på tv en liten stund. Snart nog blev han trött på det och ramlade in i vårat sovrum och började tjoa. Lite mys senare så föreslog pappan att ví skulle titta på lite supportersånger på Liverpools svenska supporterklubbs hemsida. Jajamän, det gjorde vi!!
Camilla var väl lagomt imponerad och muttrade något om söndagmorgon och bla bla bla....

Sedan gick Anton och jag ned till nerdervåningen och tog oss lite frukost. Camilla?? Nä, hon stannade kvar och ville "vila" till huvudvärken försvann. Jajaja, är det inte bättre att säga att man vill sova lite till?? Nåväl, när vi kom ned och jag gjorde ordning frukosten började solen skina. Jag sprang och öppnade dörren och ställde mig på trappen och andades. Helt underbart. Det är bäst att ta chansen innan grannen börjar elda sin skit igen.

Annars var lördagen lugn och skön. Jag gjorde som jag lovade och plockade undan inför vintern. Studsmattan var en utmaning och jag hoppas verkligen att jag hittar specialverktyget till fjädrarna när den ska sättas ihop till våren. Jag lyckades ta bort mattan men hjälp av lite svordomar och annat så det var tur att Anton och mamman var och såg på clownen Daff Daff så inte han fick höra allting.

Kanske man ska väcka Camilla nu så vi kommer iväg till Birsta? Precis, Birsta skrev jag. Anton behöver ett nytt regnställ då det gamla gick sönder på dagis och det fodrade är lite för varmt.

Kan vara mamman som förstörde det för att få komma ut till mammons tempel.....

//Micke

Helg

Nu är det nära helgen. Ikväll blir det tv soffan med hela familjen. Det kanske t.o.m blir lite revbenspjäll och andra godsaker till middagen. Det ska faktiskt bli skönt att bara vara hemma i helgen. Inte för att vi har haft det tråkigt de senaste helgerna men jag börjar att känna mig lite stressad över att nästan ingenting är gjort med hus och trädgård inför vintern.
Lyckligtvis gick Micran till skrot nu i veckan så det finns gott om plats i garaget för alla prylar. I år gör vi det enkelt för oss och ställer utemöblerna och studsmattan där. Planen är att till våren verkligen röja upp i garaget och det stora förrådet och kasta massor av gamla oanvända saker som bara ligger och tar plats. Det mesta är ligger redan i ordning för att köras bort men av någon märklig anledning har jag hela tiden lyckats blunda för det och låtsats som om det inte ligger där. Min fru har påpekat det ett antal gånger och måste i ärlighetens namn erkänna att hon har rätt. Men å andra sidan är det förmodligen den enda brist jag har....;-)

Min fru mår nog inte så bra av att vara gift med mig. Hon har t.o.m börjat tycka att vissa supportertröjor, mössor och andra saker med Liverpool är snygga!!! Stackare....hon funderar även på att följa med någon gång till Liverpool för att se en match.
Nu kanske jag avslöjar saker som hon vill hålla hemligt för sina kompisar men det skiter jag i. Så under hösten ska vi börja se några matcher tillsammans och jag ska lära henne flera sånger så hon kan vara med när vi stämmer upp på pubarna runt Anfield. Eller inte.....

Nåväl nu ska jag jobba lite igen.......hahahahahaha

//Micke


Manligt

Det är något otroligt manligt över vuxna män som hoppar och skriker över en match på tv. Liverpools segermål framkallade ett vrål som heter duga. Tur att mamman och barnen var borta så det inte blev en massa gnäll om barnsligheter och dylikt...

//Micke

Dålig

Nämen ursäkta vad otroligt dålig jag är på att skriva i bloggen. Ber verkligen om ursäkt. Det enda jag kan skylla på är att det är mycket att göra nu. Förhoppningsvis blir det bättre framöver men just nu blir det bara sporadiskt.
Ni som följer den här bloggen slaviskt och låter den gå före allt annat i ert liv får nog hitta på något mera att göra eftersom det inte blir mycket skrivet för tillfället....;-)

Annars kan jag berätta att Hanna ska få åka till Stockholm och se High School Musical på Globen tillsammans med Amanda!!!!! Snacka om en lycklig tjej. Världens bonnröta har hon....eller i alla fall världens bästa kompis med världens snällaste föräldrar. Ja, kanske är de inte snälla hela tiden om man frågar Amanda, men vad vet hon...??

Anton sjöman strävar vidare på dagis där han verkligen stormtrivs just nu. Hoppas att det håller i sig. Men det verkar som om det är lite lättare att gå till dagis när man har hittat kärleken. Jo ni, Vendela heter hon och Anton pratar om henne hela tiden. Vendela hit och Vendela dit han har t.o.m försvarat henne med knytnävarna när det var en annan kille som var dum mot henne.

Nu i helgen var vi uppe i Ångermanland och hjälpte mamma att stänga igen det mesta inför vintern. Som vanligt hade mamma jobbat "lite" i förväg så det var inte mycket att göra för oss. Roligt iaf att syster var där med Simon så kusinerna fick träffas. Även morbror och moster tyckte det var härligt att träffa honom igen. Danne var inte med utan han var och fiskade med en kompis. Dom fick visst en mört eller två...tror jag.....eller hur Danne??

Som vanligt vann Liverpool sin match i helgen. En otrolig comeback från ett 0-2 underläge till vinst med 3-2. Det ni!! Bara de allra bästa lagen lyckas med det. Två matcher är nu spelade mot lagen från den onämnbara staden öster om Liverpool och båda har slutat med vinst. Härligt...!! Och med lite tur kommer Michael Owen tillbaka till Liverpool i januari.
Till helgen är det uppehåll i engelska ligan p.g.a landskamper!! Har ni hört något så fånigt?? Jaja, då blir det väl till att göra klart med alla utemöbler och prylar inför vintern i stället.

Nej nej nej ni har fel. Det är inte så att jag MÅSTE se alla Liverpools matcher.....

//Micke

RSS 2.0