Dålig

Nämen ursäkta vad otroligt dålig jag är på att skriva i bloggen. Ber verkligen om ursäkt. Det enda jag kan skylla på är att det är mycket att göra nu. Förhoppningsvis blir det bättre framöver men just nu blir det bara sporadiskt.
Ni som följer den här bloggen slaviskt och låter den gå före allt annat i ert liv får nog hitta på något mera att göra eftersom det inte blir mycket skrivet för tillfället....;-)

Annars kan jag berätta att Hanna ska få åka till Stockholm och se High School Musical på Globen tillsammans med Amanda!!!!! Snacka om en lycklig tjej. Världens bonnröta har hon....eller i alla fall världens bästa kompis med världens snällaste föräldrar. Ja, kanske är de inte snälla hela tiden om man frågar Amanda, men vad vet hon...??

Anton sjöman strävar vidare på dagis där han verkligen stormtrivs just nu. Hoppas att det håller i sig. Men det verkar som om det är lite lättare att gå till dagis när man har hittat kärleken. Jo ni, Vendela heter hon och Anton pratar om henne hela tiden. Vendela hit och Vendela dit han har t.o.m försvarat henne med knytnävarna när det var en annan kille som var dum mot henne.

Nu i helgen var vi uppe i Ångermanland och hjälpte mamma att stänga igen det mesta inför vintern. Som vanligt hade mamma jobbat "lite" i förväg så det var inte mycket att göra för oss. Roligt iaf att syster var där med Simon så kusinerna fick träffas. Även morbror och moster tyckte det var härligt att träffa honom igen. Danne var inte med utan han var och fiskade med en kompis. Dom fick visst en mört eller två...tror jag.....eller hur Danne??

Som vanligt vann Liverpool sin match i helgen. En otrolig comeback från ett 0-2 underläge till vinst med 3-2. Det ni!! Bara de allra bästa lagen lyckas med det. Två matcher är nu spelade mot lagen från den onämnbara staden öster om Liverpool och båda har slutat med vinst. Härligt...!! Och med lite tur kommer Michael Owen tillbaka till Liverpool i januari.
Till helgen är det uppehåll i engelska ligan p.g.a landskamper!! Har ni hört något så fånigt?? Jaja, då blir det väl till att göra klart med alla utemöbler och prylar inför vintern i stället.

Nej nej nej ni har fel. Det är inte så att jag MÅSTE se alla Liverpools matcher.....

//Micke

Kommentarer
Postat av: Malin

Hihi jag tror verkligen att vi kommer att få det toppen i Stockholm. amanda är minst lika lycklig hon för att Hanna ska få följa med!!!

;-) Ska knäppa mycket bilder!!



KRAM KRAM

2008-10-08 @ 22:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0