Överraskning

Ja, jag må då säga vilken man jag är gift med!
Igår kom han hem och med världens överraskning, han har ordnat med barn/hundvakt lördag-söndag. Och då ska vi åka och bo på hotell! Vilken himla lyx och gudomligt skönt!
Kan säga att det verkligen kommer i rätt tid, det har varit jätte påfrestande att Bubbas har varit hemma så länge men han har också bättrat på sig så på måndag blir det dagis. Skönt för honom med kan jag tänka mig.
Men som sagt så måste jag bara säga, jag älskar dig och det är helt underbart att vara gift med dig även om det inte är en dans på rosor hela tiden ;-) men det ska det inte heller vara tycker jag....
Måste även säga tusen, tusen tack till dig Malin som ställer upp för oss den här gången!!! du är en ängel :-)
Jag vet att dom kommer ha en jätte härlig kväll med dig och Amanda.
Nu ser jag verkligen fram emot lördagen! :-)

Vilken trevlig dag

Vilken trevlig dag det vart trots allt.
Vaknade och hade jätte ont i ryggen, jaha hur ska jag få Hanna till slalombacken (friluftsdag) tänkte jag...jag gör en rövare och ringer till Ulrika och frågar om hon ska köra barnen och mycket riktigt skulle hon det och tog gärna med sig Hanna, gudomligt snällt! Då passade jag även på att fråga om hon ville komma på frukost när hon hade lämnat av barnen. Hon tackade ja, så det vart början till en helt underbart härlig dag tillsammans med Ullis, Tack!
Fm gick åt till att äta frukost och bara sitta och surra om livet och en massa annat strunt. Min kära mamma räddade mig en stund från Bubbas och sedan styrde vi våran färd mot Birsta och där hade vi en helt skön stund utan barn. Shoppade även lite och det är ju aldrig fel. En ny trasmatta till hallen, tandborste och tandkräm till Totte :-) blommor även en bukett till mamma, en jätte fin skål i fattimansilver (bild kommer) ja och lite annat helt onödigt...
Nu får vi se vad morgondagen ger...
Kram till er alla!

Nu har det varit helg igen

Ja, både veckorna och helgerna bara susar förbi, det är bara att hålla i sig!
Som Micke skrev så började helgen med mysfredag, lite stökigt och bökigt var det en stund men sedan la sig det och det vart en bra kväll. Det märks väldigt tydligt att Bubbas inte har mycket ork och att hans treårstrots är i sin högsta växeln gör ju inte att det blir lättare för honom, och framför allt inte för hans föräldrar...
Lördagen började först med innebandy match, det var hemma match och det var många som var där och tittade. Tyvärr så blev det en förlust men vad gör väl det när det är sån glädje när dom spelar. Nu längtar vi redan till fotbollsäsongen börjar.
Sedan hem och förbereda till kvällen, Ulrika och Mika, Wille, Max, Thea och Malin, Robert och Amanda skulle komma för den första grillningen. Och som vanligt så fick vi en helt underbart rolig kväll. Det var som Ulrika skrev till mig (via sms) man har så roligt att man har ont i magen när man kommer hem, och jag håller verkligen med henne!  Längtar redan till sommaren och alla trevliga kvällar som vi kommer att ha tillsammans. Tyvärr så kunde inte Mats och Nina, dom var riktigt saknade. Lite bilder som kan roa :-)

     
Robert den obstinate 30 åringen

                        
Antons absoluta favoriter Wille och Max + våran myskille       Filmtime med Ullis
Mika

     
Sedan i vanlig ordning vart det G H, men titta ser vi Malins ögon ;-)  !! Och vilket gung Ullis hade riktigt härligt super bra!
Vilket ös!!

                     
Nä, nu är det som vanligt igen      Inte vet jag vad han gör och så här skrämd blev han, hi hi hi

Tusen tack våra vänner för att ni berikar oss med dom mest härligaste kvällar och minnen!!!

Söndagen var det dags för Carisma att samlas, tyvärr så kunde inte Marisa och Camilla komma, men det blev iallafall en härlig lunch hemma hos mig med Malin och Theres. Jag bjöd på kycklingpaj, sallad, hummus, ost & kex, glass & kaffe. Dom åt och drack så jag måste ha lyckats :-) Ser verkligen fram emot när vi kan träffas allihopa.
  

Middag blev det hos mamma och pappa, Micke stannade hemma och kollade på Liverpool. Det vart latmiddag på Sibylla men ååå så gott det var.
Nu är det söndagkväll och tystnaden har lagt sig, mycket skönt :-) tror att det blir film i sängen med mannen min.

Luftsteg

Nu ska ni få höra. På torsdagmorgonen vaknade jag skapligt trött. Tog mig med möda upp ur sängen och lyckades i någon form av halvdvala/medvetslöshet stappla mig ner för trappen. Tyvärr missade jag att det fanns ett trappsteg kvar i slutet på trappen. Jag tog ett "luftsteg" och föll handlöst i hallgolvet. Mitt tillstånd innan missen gjorde att mina reaktioner inte var direkt snabba så mina armar och händer hängde slappa längs med kroppen. Med andra ord tog jag mot smällen i golvet med huvud och ansikte. Smärta!!
Jag låg kvar en stund och kände efter om jag överhuvudtaget hade överlevt. Ont hade jag och jag lät nog som ett litet barn när jag låg där och gnydde. Märkligt nog var det ingen människa i hela huset som hörde när jag så graciöst gick i däck. Den enda varelse som överhuvudtaget brydde sig var Totte. Han kom ner som skjuten ur en kanon. Svansen gick som en j-vla propeller och han gick lös på min nacke med sin tunga. Man kan tro att han kanske blev lite orolig och rädd för vad som kunde tänkas hänt hans "husse".
Jag tvivlar starkt på det. I själva verket så tror jag det var hans sätt att skratta.
Nu blev det inte värre än att min stortå var den enda kroppsdel som gjorde ont resten av dagen så jag antar att jag hade tur ändå.
I morse tog jag det väldigt lugnt och koncentrerat och stirrade stint och misstänkt på det sista steget hela vägen ned....

Ikväll är det mysfredag. Härligt!! Vi börjar med en underbar tur till ICA Nivrena där vi verkligen ska få valuta för våra surt förvärvade pengar. Sedan åker vi hem och äter gott och ser på Amigo. Ja, det är ett barnprogram. Efter det ska Anton läggas och om den här fredagen blir likadan som de flesta andra de senaste åren så slocknar nog mamman eller pappan samtidigt. Det ni, det kallas mysfredag det.

//Micke

Lite härliga bilder

               
Catrine 25 år                      Namnsdagspresent från svärmor 
Grattis!!                                och mamma och pappa, Tack!!


  
Vår nya Rocker :-)


 
Så jäkla snygg 

Äntligen vet vi

Efter mycket om och men och många turer på vårdcentralen är det nu konstaterat att Anton har halsfluss. Men man undrar varför kan man inte kolla sånt här på en gång och inte bara kolla och säga, det är virus gå hem och blir det inte bättre så får ni återkomma... man kan ju som förälder bli helt galen! Men som sagt nu är det kollat och dubbelkollat. Vi ska även gå och ta extra prover när han har gått klart på pencilinkuren, mycket skönt.
Idag (onsdag) har jag varit in och haft ett jätte bra möte med Af och Fk, vi har diskuterat min framtid och dess möjlighet att få den hjälp som jag kan behöva. Det resulterade i att jag ska få gå och arbetspröva först 2 timmar om dagen och hoppas i och med det kunna öka den tiden så småningom. Vi var lite oense, för jag skulle vilja dela upp min vecka med 3 dagar på pappas kontor och 2 dagar hos Blomsterfröknarna. Men det tyckte inte dom så nu måste jag kolla med tjejerna om det går bra om jag får komma till dom i ngr veckor på "heltid" istället och sedan fortsätta hos pappa...ja, ja dom vet väl bäst. Skönt att veta vad man ska göra iallafall.
Sedan for jag och skulle hämta lite produkter hos Nina, hade sån tur att hon tyckte att jag såg för anskrämlig ut i håret :-)så där vart det en färg och klipp, snacka om lyx!! Tack Nina :-) Ser även fram emot lördagen ;-)
Nu har jag lagt barnen och en UNDERBAR tystad har lagt sig, Micke är på möte på jobbet så tänkte faktiskt försöka mig vara vaken tills han kommer, får bara hoppas att det lyckas.

Anton sjuk igen...

Ja, då var det måndag igen och som vanligt känns det som så är Bubbas sjuk. Feber inatt och förkyld. Dagen har gått i ett ända gnäll och gnöl, så imorgon ska jag ringa vårdcentralen och dom får ta tag i det här nu, det kan inte vara ett virus ända från i januari, även dagis tyckte att jag skulle ringa.
Det ända som har förgyllt min dag var att Eva (bonus svärmor) kom ut med lunch. Jätte trevligt!!  Jag hjälpte henne med att ta ut en bra foundation och bronzer. Formade och färgade ögonbrynen och avslutade med att sminka henne. Det vart jätte bra. Är mycket nöjd själv så jag hoppas hon också är det :-) men det tror jag faktiskt.
Körde Hanna till innebandy träningen och där passade jag på att gå ut och gå en sväng med Malin, skönt att komma ut och lufta sig och även få prata av sig ;-)

Trevlig kväll

Istället för att jag ska skriva och berätta vilken jättetrevlig kväll jag hade med tjejerna på Blomsterfröknarna, så är jag lite lat och länkar här till Lottas blogg. Där kan ni läsa och titta på bilder från torsdagens sminkkväll.
http://atollenrock.blogg.se/

Kul att ni gillade det jag visade!
Kram på er


Anton, förgrymmade unge!

Vilken helt kaotisk morgon det har varit! Eftersom jag hade lånat mammas bil så fick Anton en liten sovmorgon. Allt började när jag går ut i min inte allt för vackra morgonstass, Anton öppnar dörren och eftersom jag var rädd för att han skulle släppa ut Totte säger jag åt honom att stänga och det gör han, snäll pojke tänker jag, att han för en gång skull göra som jag säger på en gång. Så jag fortsätter att sopa bilen i goda ro men det är när jag är på väg upp för trappen som jag fryser till, det ser ut som dörren är låst...jo, mycket riktigt, lill killen har låst dörren!! Och där står han helt oförsående och tittar ut genom fönstret, undra varför mamma är så upprörd...
Tur var att pappa var på jobbet så det var bara att sätta sig i bilen för att hämta nykeln, där hade han möte och ALLA tittar på mig när jag kommer in, å kära nån ville bara sjunka under jorden. Tillbaka så fort jag bara kunde, som tur var så stod våran snälla granne utanför och uppehöll Anton, så i hans värld var det ingen fara på taket alls. Så han var så glad så när jag väl hade tagit mig in för han hade fått visa alla sina bilar för Mikael (grannen) På med kläderna och iväg till dagis, på väg hem tänker jag -å va skönt det ska bli att ta igen sig efter den här persen...nej men va har hänt då medans jag var borta...jo, då har Totte bajsat inne! Med andra ord så ångrar jag bittert att inte Bubbas åkte med Micke imorse som vanligt...hoppas bara att morgondagens morgon blir en aningens lugnare.

4-0!!

Ibland är det härligt med fotboll....

//Micke

Länge sedan

Nu var det länge sedan någon av oss skrev något på bloggen. Båda barnen och föräldrarna har varit och är krassliga. Ingen av oss har riktigt energin till att skriva just nu, men den kommer tillbaka det kan jag garantera. Nu när jag ändå sitter här och slösar bort av min arbetsgivares tid kan jag passa på att skriva lite.

Igår var jag, pappa och Camillas pappa Jörgen på ishockey. Vi såg Timrå väldigt välförtjänt ;-) vinna mot HV71. En enkel seger som avgjordes i sudden death till publiken jubel. Ni hittar oss här:

http://dagbladet.se/sport/ishockey/tikkollen/1.830134 

Klicka på bilden så ser ni oss uppe i högra hörnet. Jag har en randig tröja på mig. Och nej, autografer är inte gratis om jag ska skriva en.

Nu när vi ändå pratar om hockey är jag lite nyfiken på hur det går för Luleå. Någon som vet? Tydligen spelar de mot Frölunda och om man lyssnar på de bekanta med Luleå sympatier som jag har var det ett dumt drag av Frölunda att välja Luuuuuuuuuleeeeeeeee!!!!! Skulle inte tro det....

Mitt lår är bra igen. Tackar som frågar. Det har varit skönt med alla kommentarer om hur synd det är om mig. Ingen absolut ingen har hånat mig, varken hemma eller på jobbet.
Eller hur....!?!?

Jakten på den perfekta snöskotern går vidare. Många har varit intressanta men ingen har varit den perfekta. Om jag känner mig själv rätt blir det ingen skoter. Men att titta och leta är halva nöjet så jag får väl nöja mig med det.

Igår innan jag åkte på hockeyn spelade jag och Anton Guitar Hero tillsammans. Han har fått en plastgitarr av fam. Ruthströms och den är übercool. Gissa vem som har anlag som rockstjärna. Bilder finns i kameran och med lite tur kommer det några smakprov på bloggen.

Är det någon som vet hur man lägger in filmer? Eller går inte det? Jag misstänker att Nina Z vet om det går. Skulle vara roligt om det gick, för det finns en härlig sekvens med Anton och gitarren....

//Micke

Taskigt tränad

Jaja, jag vet att jag inte längre är speciellt tränad. Men att jag är i så dålig form kunde jag inte ana. Måndagkvällar är det nuförtiden inomhusfotboll i Njurundahallen och jag ska självklart vara med. Problemet är inte viljan utan förmågan. Kroppen svarar inte riktigt på samma sätt som när jag spelade på "riktigt" utan den har en tendens att säga ifrån redan på ett tidigt stadium under den knappa timme som vi håller på.
Igår gick det fortare än så. Eftersom bollkontrollen inte är vad den har varit behöver jag titta ned på bollen för att veta var jag har den. Balansen är inte heller den bästa och det känns som om jag springer omkring i ett par dykarskor. Allt det spelade in när jag fumlade med bollen och fick lov att sträcka ut lite extra för att rätta till det jag höll på att ställa till med. Det uppskattade inte min främre lårmuskel. Jag kände hur den drog isär och sen var den kvällen förstörd. 

Nu var jag inte ensam om att kliva av visade det sig när min granne hörde av sig i morse för att kolla om jag levde. Tre stycken till klev av med diverse olika skador. En av deltagarna lyckades stuka båda fötterna. Om jag inte visste hur ont det gjorde skulle faktiskt kunna skratta åt det. Jag menar, båda fötterna???

Min fru? Ja, självklart har hon medlidande med mig. Inte trodde ni väl att hon skulle skratta och håna mig.....

http://www.youtube.com/watch?v=jL6D3sIfeJI

En annorlunda version....

//Micke

Händelserik helg!

Vilken otroligt trevlig och händelserik helg det har varit! :-)
Fredagen började med förberedelser till Hannas resa. Badning och packning. Och allt gick som en dans.
Pappa kom hem och körde familjen ut till flygplatsen, Hanna hade lite fjärilar i magen men eftersom hon har flygit 1 gång tidigare själv till farmor så var hon kaxigt lugn, vår stora duktiga tjej!!
Micke följde ända in och Anton och jag gick upp för att stå beredda på att vinka när hon gick till flygplanet, men hon glömde att vända sig om så det var bara vi som stod och vinkade som tokar...planet lyfte och Bubbas stod med stora ögon och sa wooow....
Istället för att fara hem och laga mat så for vi på restaurang och tog var sin plankstek, mumsigt gott och en perfekt avslutning på fredagen.

Lördagen var det en lång väntan för vår Bubbas som bara gick och väntade på Max, Wille och Richard. Vi skulle ha Mexicanafton med familjen Hagberg/Kyttänen och Schenatz/Zinner. Och vilken kväll det blev!!! Helt otroligt trevligt och superkul hade vi! Det kommer bilderna att visa ;-)
Maten var jätte jättegod så alla åt tills vi inte kunde få i oss en bit till, mamma och pappa kom förbi med kaffe som jag hade glömt att köpa så mamma fick sig ett gott glas rött innan dom for vidare.
Ulrika och Micke (han fick sig en åktur i den nya glammiga bilen, hade varit en utsökt åktur!) for och hämtade Buster.
Så nu har Totte ytterliggare en ny kompis! Det gick jättebra och dom lekte som tusan.

         
Mamma & Pappa               Kidsen                                   Totte & Buster

     
Rock´n roll               Eldvatten förbrödrar          Rockstar wannabe                      


     
Tuppen myser                      Slagen hjälte


Söndagen
slöade fram tills det var dags att fara in till stan för att fira min lillasyster Linda, det var Maria, alltså namnsdagsdags. Det blev buffé på Saigon, mycket gott.
Hanna ringde och berättade att High School Musical hade varit fantastikt roligt och helt grymt! Vi får hoppas att hon har tagit en massa kort som vi får se.
Sedan var det bara att fara hem och lägga mamma och Bubbas, började känna mig jättedålig igen.
 

Systeryster Linda

RSS 2.0