Länge sedan

Men nu var det länge sedan det blev något skrivet här. Hela förra veckan var snurrig med att Camilla kom hem från Grekland och vi for till Albacken på helgen.

Vi börjar med Camillas hemkomst. Tisdag morgon förra veckan kom Hannas och Antons mamma hem. Redan kl 07:00 på morgonen stod hon innanför dörren. Barnen blev otroligt glada. Anton blev alldeles tyst i början och bara tittade på mamma. Sedan kom presentutdelningen. Flera Spindelmannen och bilar till pojken och smycken och kläder till tjejen. Pappan fick några flaskor "vatten" och en otroligt snygg nyckelring. Hela familjen gick upp i spinn av glädje...;).
Resten av veckan gick vi bara omkring och myste och tyckte det var skönt att mamma var hemma igen.

Fredag åkte vi upp till Albacken. Det är ett jättehärligt ställe som ligger nära Sörbygden och där ligger en jakt och fiskecamp som vi har besökt tidigare. Stugorna är suveräna och väldigt trevliga med gott om plats för allihopa. Vi som åkte upp var Camillas mamma och pappa, vi och barnen och Familjen Schenatz.
En urtrevlig helg med god mat, gott vatten och hyfsat fiske. Mats fick en riktig fin Röding på 1,1 kilo!! Det ni..... Vi spånar redan på att göra om det.

Att Liverpool slog Everton på bortaplan med 2-0 gjorde inte lördagen sämre.

Nu ska Bubbas och pappa åka in till Nina och klippa oss.
Det stämmer, det finns fortfarande lite hår kvar på pappans huvud.....

//Micke

Kommentarer
Postat av: Cattis

Annat var det när det var du som var Bubbas - då var det fullt med hår på huvudet :)

2008-10-01 @ 18:28:37
URL: http://ht

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0