Veckan som varit...

Vad det börjar bli härligt! Solen skiner och det värmer både mig både till kropp och själ.
Nu har ryggen börjat ge med sig, så varför inte sopa lite...ja, man är ju fantast på att fixa och dona, kanske inte alltid till sin fördel... men men va gör väl det. Det är iallfall grymt skönt att vara ute! :-)
Nu är det cykling som gäller för barnen varje dag. I tisdags cyklade Anton ända till sin mormor för att få en glass som belöning, inte illa. Sedan cyklar han till och från dagis varje dag. Måste kanske förtydliga detta, jag går med honom men det förstod ni säkert ;-)
Hos blomstertjejerna så har jag gjort lite smått och gott den här veckan. Det värsta är att butiken är överfylld med dom mest vackraste sakerna. Att få köpa hem ngr saker skulle inte vara helt fel, så ni som vill, gå in och kolla på alla fina saker.
Idag har vi varit på Hanna´s innebandy avslutning. Hon var så stolt när hon stod där med resten av tjejerna när dom skulle få sina plaketter. (heter det så igentligen... ja ja Micke ändrar säkert om det är fel...)
Tyvärr så hände det inte så mycket mer där så vi for hem ganska snabbt. Men nu får vi bara längta till fotbollen börjar. Start den 2 maj på Svartviks grusplan :-) Kan nästan inte vänta.
Imorgon bär det av till Sthlm, Cattis (mickes syster) fyller år så vi ska ner och fira henne. Det ska bli jätte kul, speciellt för barnen, få träffa Simon är inte helt fel tycker dom :-)
Ja, mer om helgen får ni väl uppdatering om senare.
Kram

P.s det kommer även lite bilder från veckan när jag har kameran i närheten


Kommentarer
Postat av: Nina

Hoppas att ni har haft det bra i Stockholm.

Här har det varit toppen. :) Är det knytis på torsdag?

2009-04-26 @ 18:23:43
URL: http://nizzezi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0