Goldenkillen

Ja, som ni har läst så är nu jakten på en ny familjemedlem på gång :-)
Igår var vi och tittade på våran första kandidat, en golden kille på 8 månader som bor i Matfors/Norrhassel. Tyvärr så har vi bara andra chansen att få honom för det var ett par före som han ringa. Och eftersom han var helt underbar och jätte vacker så får vi nog ställa in oss på att vi får fara till Sthlm på söndag och hoppas på turen att vi har en kille med oss. Och på bilderna så är han lika vacker och han verkar ha ett jättefint psyke.
Hanna vart alldeles kär och ville inte alls fara hem utan honom igår, Bubbas däremot tyckte att det var lite för många hundar och höll sig i pappas famn hela tiden. Men sedan när vi satt i bilen och både på kvällen och nu på morgonen har han gått och pratat om hunden och att det ska vara en. "En vovve hemma, mamma en vovve". Så det känns bra att han är med på resan iallfall.
Men jag kan ju säga att nu är det kört att dra sig ur, att titta in i deras helt underbara svarta ögon blir att man helt varm inombords och helt lycklig.
Det ända som faktiskt gör oss lite lessen är att så många har så många åsikter och då menar jag inte positiva utan tar bara fram dom negativa. Kan man inte bara glädjas när man ser att vi är jätte glada över vårat beslut. Visst det är inte bara en dans på rosor men i det här fallet precis som med barn så tror jag innerligt att det medför mer positivt än negativt.
Ihelgen kommer Cattis, Danne och Simon upp, det ska bli jätte roligt att få träffa dom. Det blir nog mycket ute lek med den här snön :-)
Här är bara en liten försmak hur söt man kan vara


Turbo 8 månader

Kommentarer
Postat av: anette

Vilken snygging! Håller tummarna stenhårt! Kramiz /Anette

2009-02-12 @ 16:39:52
Postat av: amanda

han är så fin kram amanda:-)

2009-02-14 @ 19:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0